Sveiki mielieji!

Džiugu, kad apsilankėte mano blog'e apie maisto gaminimą! Trumpai tariant apie save galiu pasakyti tiek - į aukšto lygio virėjus aš nepretenduoju - tiesiog turint laisvo laiko mėgstu gaminti. Todėl pasinaudojus įvairiais receptais, pridejusi lašelį savo fantazijos ir šlakelį kūrybos - kviečiu išbandyti tai - kas yra patikrinta, išbandyta ir paprašyta dar ir dar kartelį pagaminti.

2012 m. sausio 31 d., antradienis

Gardus apkepas pusryčių stalui


Jums reikės:

4 Kiaušinių
1,5 stiklinės pieno
5 v.š. miltų
5-6vnt. juodų alyvuogių
100gr. kumpio
30gr. tarkuoto parmezano
5-6vnt. pievagrybių
0,5 a.š. kumino
0,5 a.š. druskos
0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų
0,5 a.š. džiovinto baziliko.

Kiaušinius išsukite su pienu ir miltais iki vientisos masės. Į masę suberkite pasmulkintas alyvuoges, kubeliais pjaustytą kumpį, tarkuotą parmezaną, bei riekelėmis pjaustytus pievagrybius. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite druska, pipirais, kuminu bei džiovintu baziliku. Orkaitę įkaitinkite iki 250°C. Paruoštą masę supilkite į kepimo skardą ir kepkite apie 20 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus!

P. S. Paprastas, greitas ir skanus patiekalas pusryčių stalui!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą