Jums reikės:
1kg. vištienos faršo
3 morkos
1 didelis svogūnas
1 indelis koncervuotų pomidorų be odelės
1 pakelis lazanijos lakštų
3 v.š. pomidorų padažo
300gr. tarkuoto fermentinio sūrio
0,7l. pieno
1 v.š. miltų
1 a.š. malto muskato
Druskos
Pipirų
1 a.š. maltos raudonosios paprikos
1 a.š. džiovinto baziliko
Tarkuotas morkas, smulkintą svogūną bei vištienos faršą pakepiname keptuvėje. Sudedame maltą papriką, pomidorus, pagardiname druska, pipirais ir džiovintu baziliku. Skardą patepame aliejumi, klojame lazanijos lakštų eilę ir dedame iškepusį faršą su priedais.Pabarstome tarkuotu sūriu ir vėl klojame eilę lazanijos lakštų, tada vel faršo ir taip kol nepasibaigs visas faršas. Susluoksniavę lazaniją pasiruošiame baltąjį padažą: pakepiname šaukštą miltų, supilame pieną ir maišydami kaitiname iki kol užvirs. Pagardiname maltu muskatu ir supilame ant paruoštos lazanijos. Pabaigoje lazaniją apibarstome fermentiniu sūriu ir dedame į 200°C orkaitę. Kepame apie 20-30 min. kol viršus gražiai apkepa. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą